Tjänster

Tjänster

Regulatorservice


En regelbunden regulatorservice är ett enkelt sätt att förlänga dyksäsongen, höja din egen säkerhet samt säkerställa att din utrustning i kombination med omvårdnad håller till det där är byggd för så länge som möjligt.


Auktoriserad service


Vi är auktoriserade på samtliga märken som vi utför service på. Inte nog med det, vi har kontinuitet. Det innebär bland annat att vi uppdateras regelbundet från tillverkarna avseende kompabilitet mellan gammal och nytillverkad utrustning.


Rebreatherservice


Vi är auktoriserade på halvslutna rebreathers tillverkade av Dräger.Dykdatorservice


Att byta batterier i en dykarklocka klarar de flesta urmakare. Men det är inte alla urmakare som har tillgång till tryckkammare för att testa att klockan är tät. Kunskapen om hur man hanterar detta är god hos oss. Vi gör det ofta. Vi har egen tryckkammare där vi trycktestar alla klockor och dykdatorer som vi utför service på.


Specialkopplingar

Vi gör specialkopplingar till gamla regulatorer och pressar nya lågtrycks-slangar till väst eller dräkt.


Trasiga gängor?

Vi lagar trasiga gängor i 1:steget och lågtrycksslangar.


Nitroxanpassning

Vi kan nu även stå till tjänst med ombyggnad av regulator från luft till nitrox och service av nitroxanpassad utrustning.


Luftanalyser

utföres till bra priser! Kompressorer som används för att leverera gas till dykning kräver omsorg och service precis som regulatorer.


Våra analyser ger Er ett kvitto på hur kompressorn mår, i praktiken


Kontakta oss för mer information

Undervattenskameror

Vi får din kamera att älska vatten

Vi marknadsför fotoutrustning för såväl semestersnorklare, hobbydykare och passionerade undervattensfotografer. Vi har allt för iPhone-snorklare upp till professionella yrkesfotografer och filmare som skall ut på episka filmuppdrag.


Större sortiment

Vi har också breddat sortimentet till närliggande något torrare område som innovativa bärsystem som utmanar kameraväskan, regn- och väderskydd för kameror och ”tysta” och vädertäta kamerahus.


Handplockat

Våra handplockade varumärken är världsledande inom olika område och vår historia sträcker så långt som 20 år tillbaka med några av dessa stolta tillverkare.